dissabte, 7 de juliol del 2012

La UE Mataró ret homenatge a Jordi Ventura







Organitzen un partit aquest dissabte al Josep Mora per acomiadar al capità del primer equip després de tota una vida lligada a l'entitat
               
Amb la temporada ja acabada, el Platges de Mataró encara té un darrer compromís abans de, ara sí, marxar de vacances per recuperar forces: homenatjar a Jordi Ventura,  12 temporades al primer equip de l’entitat i des de l’any 86 dins de la UE Mataró. Amb 31 anys, els problemes físics fruït d’una lesió al maluc l’obliguen a deixar la pràctica activa del bàsquet, tot i que continuarà a l’entitat com entrenador i coordinador de la secció masculina del club. Per això, el club li retrà un homenatge el proper dissabte, dia 7, a les 18.00h al Josep Mora. Un partit que, com diu el seu germà Sergi Ventura a les xarxes socials, “segur que guanyarem”. El club fa una crida a l’afició perquè s’acosti al Mora a poder acomiadar al referent de l’equip durant més d’una dècada.

Les dades de Ventura al primer equip de l’entitat, recollides pel club a la seva web, parlen per sí soles. 350 partits jugats, 10.350 minuts disputats, 4.146 punts aconseguits, 713 triples transformats, 1.029 tirs lliures aconseguits, 874 rebots, 1.027 assistències, 693 pilotes recuperades, 1.365 faltes rebudes i 4.614 punts de valoració. Unes valoracions que l’han portat a estar situat en el Ranking General de tot el historial de la Lliga EBA d’àmbit Nacional, en la 7a. posició en anotadors, 4a. posició en nombre d’assistències, 2a. posició en minuts jugats i en 4a. posició en nombre de partits jugats.

Fa poc es va acomiadar en una entrevista a Capgròs on recordava el seu pas per l’entitat i valorava molt positivament la darrera temporada. Un dels missatges va ser animar als joves del club a tenir “paciència” si volen fer-se un lloc al primer equip. Un factor decisiu perquè en un futur puguin sortir nous Jordi Ventura en un club on el planter és el més important.

publicat per
S.F.
6 de juliol de 2012 

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Toni!

Soy Vanessa, la responsable de marketing de LetsBasket, una aplicación para ipad y iphone que te permite recoger las estadísticas de los partidos de manera fácil y rápida. ¿La conocéis? Acabamos de sacar la nueva versión.

Si quieres, te podemos pasar la aplicación para que la probéis de manera gratuita y, si os gusta, tenemos mil ideas para colaborar y crecer conjuntamente!

¿Cómo lo ves?

Un saludo,

Vanessa Estorach

Unknown ha dit...

Per cert! Mi mail es vanessa@letsbasket.com