divendres, 28 de setembre del 2012

Segon partit i segona victòria del Platges femení

El conjunt mataroní va guanyar 62-53 l’equip barceloní del SESE

El femení del Platges de Mataró ha començat la lliga en un estat forma incommensurable i, després de dues jornades de lliga, ja porta dues victòries. Aquesta última a casa davant el SESE per 62-53. El conjunt entrenat per Cèsar Aneas va trencar el partit en el tercer període amb un parcial de 20-10.

Les mataronines, a diferència del primer partit de lliga a Viladecans, van sortir una mica dormides i van encaixar un parcial de 2 a 8 en els cinc primers minuts de joc. A partir d’aquí l’equip de mica en mica es va anar col·locant en defensa i en atac i amb un parcial 13-2 va acabar el quart amb cinc punts d’avantatge (15-10). En el segon període la igualtat va ser màxima i es va arribar al descans amb un marcador molt ajustat que deixava el matx obert de cara a la segona part (29-25).

Ja en el tercer període no hi va haver color i el Platges va plasmar la seva superioritat en el marcador amb un parcial de 20-10. Les grogues, gràcies a les cistelles de Pujol i Garcia amb 19 i 17 punts respectivament, van anar eixamplant diferències fins al 49-35. En el darrer període les mataronines van saber controlar la tímida reacció de les barcelonines i van sumar la segona victòria consecutiva de la temporada.

PLATGES MATARÓ – SESE 62-53
PLATGES: Laia Flores (12), Blanca Garcia (17), Ariadna Pujol (19), Olga Ruano (12) i Nuria Talavera cinc inicial; Maria Barbena, Teresa Gomez, Cristina Pujol, Carolina del Santo (2).
Marcador: 15-10, 29-25, 49-35, 62-53.