dimecres, 26 de setembre del 2012

Segon triomf consecutiu del femení del Platges de Mataró




Les noies de César Aneas s’imposen al SESE de Barcelona per 62-53 i es mantenen invictes en les dues primeres jornades de Copa Catalunya
 
publicat per www.capgros.com  23 de setembre de 2012 fotos Gabriel Romero             

El Platges de Mataró femení segueix amb pas ferm en aquest inici de temporada. El conjunt mataroní vol aconseguir més i millors fites que en la temporada passada, i això es demostra amb la contundència dels resultats aconseguits en aquest inici de temporada. Les noies que dirigeix César Aneas rebien la visita del SESE de Barcelona, un conjunt que no havia començat amb bon peu la temporada –derrota en la primera jornada-  i que haurà d’esperar al proper cap de setmana per intentar sumar alguna victòria. El Platges de Mataró ha dominat el partit d’aquest diumenge, dia 23, i s’ha acabat imposant 62-53 per mantenir-se al capdavant del seu grup a Copa Catalunya.

Les noies dirigides per César Aneas han dominat el matx des d’un primer moment, més igualat del que es podia esperar. En el primer període, tot i l’encert de les mataronines, no han aconseguit escapar-se en el marcador fins el 15-10 amb el que s’ha acabat el primer temps. La igualtat ha estat la tònica general durant el segon període, amb un Platges de Mataró portant la iniciativa i un SESE que es mantenia a una distància prudencial, responent als atacs dels mataronins. Només quatre punts separaven als dos conjunts a la mitja part. En la represa, les unionistes han aconseguit per fi escapar-se ajustant molt més la defensa. Un parcial  de20-10 donava un ampli avantatge, 49 a 35, que ha servit per sentenciar la primer victòria de la temporada al Josep Mora, consolidada amb el 62-53 final.

El proper compromís de les mataronines serà el diumenge, dia 30 a les 19.30h, davant el Joventut Les Corts, un dels equips més potents de la categoria.