dilluns, 1 d’octubre del 2012

El Platges de Mataró suma un triomf important a Figueres




Els mataronins recuperen l’esperit competitiu de la passada temporada i s’imposen a l’ADEPAF Figueres per 73-74

publicat per www.capgros.com 30 de setembre de 2012

El Platges de Mataró va aconseguir dissabte, dia 29, una important victòria davant l’ADEPAF Figueres. Més que el triomf treballat per 73-74, el més destacat va ser l’esperit competitiu d’un equip dirigit per Quique Spà que sí va assemblar-se al conjunt unionista de la temporada passada. Es va lluitar fins el tram final i es va aconseguir una victòria que omple de moral als mataronins. Sumen dos triomfs en tres jornades i després de la desfeta sense contemplacions en la primera jornada els mataronins ja van cap amunt en la taula de classificació. Sergi Ventura, amb 14 punts, va ser el que va portar la batuta de l’equip junt a la gran aportació de Paco Hernández sota cistella (13) i Llorenç Mons mitjançant els triples (12 punts, quatre de vuit).

El partit va començar amb un equip local que marcava distàncies, però que es va topar amb tres triples consecutius del Platges que neutralitzaven els punts inicials del Figueres. Els locals volien començar a sumar punts després d’un mal inici de temporada, i el Platges demostrar que el triomf de la setmana passada no era casualitat. Malgrat el primer 22-17 del quart inicial, el Platges va aconseguir capgirar el marcador durant el segon període fins a remuntar i posar-se 37-39, un resultat que demostrava que hi havia molt per treballar.

En la represa, el Platges va tirar de triples per escapar-se fins a onze punts en el marcador, però el local Vallmajo, millor jugador del Figueres, va endollar-se per equilibrar el partit i deixar el matx fins un 53-56 que ho deixava tot obert amb només un quart per acabar el partit. En el tram final de partit es va viure un partit de bàsquet majúscul, amb alternances en el marcador. A 37 segons per acabar, els mataronins guanyaven de dos, però després d’un temps mort el Figueres es posava un a sobre amb un triple. Falta personal sobre Paco Hernández, dos punts lliures i tretze segons per mantenir la victòria. La bona defensa va impedir la sorpresa i la victòria final va ser per 73-74.