dimarts, 9 d’octubre del 2012

Una de freda i una de calenta dels primers equips del Platges de Mataró




Els nois perden amb el Masnou i les noies guanyen a l’Arenys Bàsquet

publicat per per www.capgros.com fotos Gabriel Romer 8 octubre 2012
               
Els dos primers equips del Platges de Mataró han tancat una jornada de diumenge agredolça pels seus interessos al Josep Mora. Tant els nois de Quique Spà com les noies de César Aneas tenien interessants enfrontaments davant Masnou i Arenys Bàsquet aquest cap de setmana, fet que els havia de permetre seguir entre els principals equips del seu grup de Copa Catalunya. Els nois, però, no han pogut superar al conjunt masnoví i després d’un partit força igualat han acabat perdent per un ajustat 82-86.

El Platges de Mataró va començar el matx amb un bon encert sota cistella, on durant el primer i segon període es va trobar molt còmode gràcies a l’aportació de jugadors com Paco Hernández,Natxo Ariño o Sergi Ventura. Això s’acompanyava amb pocs triples però importants que mantenien viu al Platges davant un Masnou molt competitiu. El matx va seguir igualat sobretot per la lluita de poders dins de les dues zones, on els dos conjunts del maresme es van fer forts. El Platges va trobar a faltar més encert en els triples, només set de 24, sob retot en el segon temps on se’n van errar massa.

Amb empat a 76, els dos equips van haver d’anar a la pròrroga, on el Masnou va estar molt més encertat en les accions d’atac que va tenir. El Platges de Mataró va comptar amb més oportunitats, però no va estar encertat ni sota cistella ni en dos triples que es van intentar per ajustar el matx, que finalment va caure de mans del Masnou per 82-76.