dilluns, 24 de setembre del 2012

El Platges de Mataró aconsegueix la primera victòria de la temporada

Els mataronins s’imposen 75-69 al Sant Andreu; bona aportació des de la banqueta amb 35 punts

Platges Mataró 75-69 Sant Andreu
Platges Mataró: Paco Hernández (8), Conrad (10), Sergi Ventura (8), Llorenç Mons (3) i Jordi Sánchez (10) –cinc inicial- Guillem Garcia (12), Ariño (2), Romero (5), Fradera (9), David Garcia (4), Galdric (3) i Valletbó (1).

Parcials: 14-14, 21-14, 24-20, 16-21.

El Platges de Mataró va aconseguir ahir diumenge, dia 23, la seva primera victòria de la temporada davant el Sant Andreu. Els mataronins venien de perdre amb claredat en la primera jornada de lliga, però no van fallar en l’estrena a casa davant i es van imposar per 75-69 amb un precís Guillem Garcia, 12 punts i només dos llançaments errats en tot el partit, i una bona aportació dels jugadors de banqueta, que van aconseguir entre tots 35 dels 75 punts de l’equip de Quique Spà.

L’inici de partit, igualat i amb dos equips que imposaven la seva defensa als atacs de torn, no va ser la tònica de tot l’enfrontament. Durant els primers compassos el Sant Andreu va plantar cara i va saber mantenir a ratlla el joc sota cistella dels mataronins. D’això sorgeix l’empat a 14, fruït també de la relaxació dels unionistes que van deixar escapar una renda de sis punts abans de la primera aturada. En la represa, el matx seguia igualat fins els darrers cinc minuts del segon període. En aquest tram els d’Spà es van escapar en el marcador amb un parcial de 12-3 que s’ampliaria en el tercer període fins un escandalós 19-3.

Aquesta diferència obria una escletxa insalvable pels visitants, que es trobaven 18 punts per sota a l’equador del tercer període. Paco Hernández, Conrad o Adrià Fradera eren imparables dins la zona. En el darrer quart, el Platges de Mataró va aprofitar els descuits defensius del seu rival, que buscava empatar a la desesperada, per obrir més el marcador i sentenciar el matx fins el 75-69 final, resultat maquillat en els darrers minuts de partit quan els avantatges dels unionistes no havien baixat del més quinze.

El proper compromís dels mataronins serà el dissabte, dia 29 a les 19.45h davant el ADEPAF Figueres, un dels quatre equips del grup que encara no ha guanyat en cap de les dues jornades de lliga disputades.