diumenge, 23 de setembre del 2012

El Platges vol oblidar la derrota a Quart guanyant el primer partit a casa

En bàsquet, el Platges de Mataró ha treballat durant tota la setmana conceptes tàctics però sobretot qüestions anímiques. L’objectiu; recuperar-se de la contundent derrota soferta en l’estrena d’aquesta temporada a la pista del Quart. Els mataronins van caure per més de 30 punts de diferència i van acabar el partit tocats en l’aspecte emocional. El Platges rep el Sant Andreu Natzaret, diumenge a les set de la tarda, amb la voluntat de refer-se del cop inicial. El proper rival, equip nouvingut a Copa Catalunya, va començar la lliga amb força superant el Prat per 60 a 43. El tècnic del Platges, Quique Spà, anima els seus jugadors a oblidar l’estrepitosa derrota contra un dels clars candidats a l’ascens.
L’equip femení, per la seva part, jugarà a casa contra el S.E.S.E. diumenge a les cinc. Les mataronines venen llençades després de la victòria en la primera jornada a la pista del Viladecans, 46 a 75. L’equip de César Aneas vol enllaçar la segona victòria i refermar la seva candidatura entre els favorits a l’ascens. La pivot Mireia Monleón, ex jugadora del Platges, és una de les referències del proper rival del conjunt mataroní. La jugadora local, Blanca Garcia, parla del rival d’aquest cap de setmana.