dimecres, 3 d’octubre del 2012

Dos tirs lliures de Paco Hernández donen la victòria al Platges a la pista del Figueres

Dos tirs lliures de Paco Hernández a 13 segons del final van donar al Platges de Mataró la victòria a la pista de l’ADEPAF Figueres.
Els mataronins es van imposar per 73 a 74 després de defensar amb encert l’última possessió dels locals, enduent-se una victòria que certifica la millora del conjunt del Maresme després de l’entrebanc del primer partit de la temporada, quan van caure per 36 punts de diferència contra el Quart. Les sensacions de l’equip són bones, i així ho ha expressat el seu entrenador, Quique Spa, davant els micròfons de Mataró Ràdio.
El Platges va lluitar des del principi per agafar avantatge en el marcador, però la qualitat dels jugadors del Figueres, i en especial la gran actuació del seu millor jugador, Jordi Vallmajo, van anular les seves aspiracions. A la represa, la dinàmica anotadora d’ambdós conjunts es va mantenir fins a la fi del tercer quart, en què els mataronins van obrir una petita escletxa de 3 punts. Ja al darrer període, dos tirs lliures de Paco Hernàndez van avançar al Mataró a manca de 13 segons, que els locals van desaprofitar en el llançament decisiu. Tot i l’ajustada victòria, Quique Spa és conscient que l’equip ha de millorar en molts aspectes.
El triomf a la pista del Figueres col•loca al Platges a la part mitjana de la taula, un fet que semblava difícil després de la dolorosa derrota al primer partit, però que ha redefinit la trajectòria mataronina en aquest inici de temporada. Quique Spa espera que la bona ratxa continuï, però no es veu en disposició de marcar-se objectius en una fase tan inicial del campionat.
El proper enfrontament del Platges tindrà lloc dissabte vinent al Palau Josep Móra de Mataró, on els de Quique Spa posaran a prova les seves forces contra el Masnou, que ve de perdre a casa davant el Prat.