dijous, 4 d’octubre del 2012

Segon triomf consecutiu del Platges

El conjunt mataroní guanya 73-74 a la pista de l’Adepaf Figueres

Segona victòria del Platges de Mataró a la lliga, i primer fora de casa en un partit on els grocs van haver de suar fins al final per doblegar un rocós Adepaf Figueres 73-74. Destacar que cada setmana que passa l’equip millora i les prestacions de tots els jugadors de la plantilla ajuden a tirar els partits endavant.

El matx va començar amb un parcial de 4-0 a favor dels empordanesos, però els mataronins van reaccionar i amb tres triples seguits van capgirar el marcador. L’inici era prometedor, ben aviat es va veure que el partit seria molt complicat, i més quan al final del primer període el Figueres acabava guanyant de cinc punts (22-17). En el segon període el Platges es va refer i gràcies al control del rebot i a una gran defensa va ser capaç de donar la volta al marcador i marxar al descans amb un petit avantatge de dos punts (37-39).

A la represa el conjunt mataroní amb un altre sèrie de tres triples consecutius va agafar un avantatge de 11 punts que semblava que podia trencar el partit. Però els locals gràcies a les cistelles de Vallmajor van aconseguir retallar diferències i arribar al darrer quart perdent només de tres (53-56).

L’últim quart va ser emocionant i disputat fins la botzina final i hi van haver constants alternances en el marcador. A falta de 37 segons, el Platges dominava el partit per dos punts, però el Figueres amb un atac ràpid on només va necessitar sis segons va anotar un triple que l’avançava en el lluminós per 1 punt. El tècnic mataroní Quique Spà va demanar un temps que va donar els seus fruits amb una falta personal sobre Paco Hernández, que amb tota la sang freda, anotava els dos tirs lliures i posicionava el seu equip per davant en el marcador. El Figueres disposava de 13 segons per invertir el resultat, però els seus intents, amb un tir exterior més el rebot posterior no van aconseguir anotar, concloent l’encontra amb una victòria merescuda i treballada pel Platges per una ajustat 73 a 74.

El partit del femení que havia de jugar a la pista del Joventut Les Corts es va ajornar i es disputarà el 21 d'octubre a les 17:45 hores.

ADEPAF FIGUERES – PLATGES MATARÓ 73-74
PLATGES: David Garcia (5), Guillem Garcia, David Romero (5), Adrià Fradera (4), Llorenç Mons (14) cinc inicial; Conrad Varela (9), Paco Hernandez (13), Sergi Ventura (12), Ignasi Ariño (3), Galdric Serra (2), Jordi Sanchez (7).
MARCADOR: 22-17, 37-39, 53-56, 73-64.