dijous, 11 d’octubre del 2012

El Platges perd el derbi amb el Masnou



Els visitants es van emportar la victòria de Mataró a la pròrroga (82-86)

publicat per www.totmataro.cat Redacciódilluns, 08 octubre 2012                              

Platges de Mataró i Masnou van protagonitzar un derbi trepidant, apassionant i igualat que no es va resoldre fins a la pròrroga. El matx va acabar amb empat a 74, i no va ser fins a la conclusió del temps extra que els visitants es van emportar la victòria 82-86. Amb aquesta derrota el Platges després de quatre jornades de lliga suma dues victòries i dues derrotes.

Els mataronins tot i la gran actuació del capità Paco Hernàndez amb 20 punts i de Sergi Ventura amb 17 punts, ben secundats pels punts de Fradera (12) i Ariño (15) no van poder sumar la tercera victòria de la temporada davant un Masnou que no va fallar en els moments claus.

El conjunt groc va estar mol desencertat des de la línia de tres amb un 29% d’encert des de la línia, però també des de la línia de tir lliure anotant només la meitat dels tirs lliures de que va disposar. A més els visitants van dominar el rebot a les dues cistelles capturant deu rebots més que el conjunt groc. Tot plegat va fer que el Masnou s’acabés emportant la victòria en una pròrroga on els petits detalls van decidir.

PLATGES MATARÓ - EL MASNOU 82-86
PLATGES MATARÓ: Sergi Ventura (17), Llorenç Mons (4), David Romero, David Garcia, Paco Hernàndez (20) cinc inicial; Ignasi Ariño(15), Conrad Varela (6), Guillem Garcia, Adrià Fradera (12), Galdric Serra (5),
MASNOU: Marc Valls (6), Albert Guinart, Oscar Bueno (10), Adrià Cid (15), Marcos Morales (7) cinc inicial; Carles Gómez (12), Albert Riera (9), Sergi Gil, Angel Córdoba (2), Jesús Corella (20), Albert Durban (5).