divendres, 12 d’octubre del 2012

Inapel·lable victòria del femení del Platges

Les mataronines guanyen de forma autoritària el derbi maresmenc davant l’Arenys 78-51

Tercera victòria consecutiva del Platges de Mataró que aquesta setmana es va imposar 78-51 a l’Arenys de Bàsquet en el derbi maresmenc de la categoria. A priori la diferència entre els dos equips és abismal, el Platges és un dels candidats a lluitar pel títol, mentre que l’Arenys és un equip que acaba de pujar i que ha de lluitar per salvar-se. Tot i això la diferència en el primer període entre els dos equips va ser mínima i al final del quart el resultat era de 14-12.

En el segon quart el Platges amb les cistelles interiors d’Olga Ruano i els triples inversemblants d’Ariadna Pujol va anar ampliant diferències i va marxar al descans catorze punts amunt (36-22). Només començar la segona part les grogues van posar la directa i es van posar 20 punts a dalt (42-22), però les visitants, gràcies als punts de Núria Giménez, van escurçar diferències. Però un altre cop va aparèixer la figura d’Ariadna Pujol, autora de 26 punts, 14 en aquest quart, que amb les seves cistelles va tornar a ampliar les diferències pel seu equip.

Al final del tercer quart el marcador era de 59-32 i tot estava decidit, en el darrer quart el Platges va afluixar una mica en defensa i va deixar que l’Arenys acabés maquillant una mica el marcador final (78-51).

PLATGES MATARÓ – ARENYS BÀSQUET 78-51
PLATGES: Laia Flores (9), Blanca Garcia (7), Ariadna Pujol (26), Cristina Pujol (9), Olga Ruano (11) cinc inicial; Teresa Gómez (3), Maria Barbena (2), Mariona Teixidó (6),  Carolina del Santo (2), Núria Talavera (2), Marta Jou (2).
MARCADOR: 14-12, 36-22, 59-32, 78-51.