divendres, 5 d’octubre del 2012

César Aneas: "Ari Pujol serà una jugadora de referència del bàsquet estatal"




publicat per  http://www.mataroradio.cat Dc, 03/10/2012 - 13:48 |    Marc Mayola

Ari Pujol té potencial per convertir-se en una de les millors jugadores de bàsquet del país i de l’Estat. Així ho creu el seu entrenador, César Aneas, que avui ha parlat de l’actitud i les aptituds de la jugadora del Platges.
Ari Pujol s’ha reincorporat a la feina amb el Platges de Mataró després de jugar, el passat cap de setmana, el Mundial Sub-18 3x3. La mataronina compartia equip amb les jugadores de La Caja de Canarias Letícia Romero i Astou Barro, i Rocío Trigueros d’Estudiantes. Van acabar subcampiones després de perdre la final contra els Estats Units. La jugadora franquícia del Platges ja ha tornat a la disciplina del club, però la seva convocatòria per aquesta cita mundial va obligar a suspendre el partit contra el Joventut Les Corts. Aquesta setmana, el tècnic de les mataronines, César Aneas, prepara l’enfrontament contra l’Arenys amb tots els efectius disponibles.
El tècnic del Platges ha evitat comparar Ari Pujol amb una altra mataronina il•lustre del món del bàsquet, Núria Martínez. La base es va formar a la Unió i després va competir a primer nivell, a equips com el Perfumerías Avenida de Salamanca, o el Ros Casares, que llavors eren els conjunts més importants de l’Estat. També va tenir experiències a Rússia, Itàlia i fins i tot als Estats Units. César Aneas evita comparar Pujol amb Martínez perquè també seria contraproduent exagerar les expectatives del jove talent mataroní. Això sí, apunta que té condicions, potencial i actitud per convertir-se en referència, com a mínim a nivell estatal.
Aneas fa referència a l’última cita internacional d’Ari Pujol. Aquesta competició 3x3 que es vol promocionar des dels òrgans rectors del bàsquet. Un format diferent, però molt atractiu per públic i jugadores.
En relació a l’actualitat de l’equip, el Platges intentarà mantenir-se invicte en aquest inici de temporada. Després de dues victòries consecutives, les mataronines reben dissabte l’Arenys amb la voluntat de seguir mostrant la seva fortalesa. El rival comarcal presenta un balanç d’una victòria i dues derrotes, totes dues contra rivals importants. Aneas alerta dels perills del proper rival.
El partit ajornat entre Mataró i Joventut Les Corts es jugarà, finalment, el dia 21 d’aquest mes d’octubre.